Thursday, April 18, 2024

Vantaan Reserviläiset ry on ampumatoimintaan erikoistunut Suomen suurin reserviläisyhdistys, joka kuuluu Reserviläisliittoon sekä Helsingin Seudun Reserviläispiiriin. VaResin varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä 18 vuotta täyttänyt nuhteeton Suomen kansalainen, jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy.

Radoille ja tapahtumiin ilmoittaudutaan Nimenhuudossa

Vantaan Reserviläiset on ottanut käyttöön ja siirtänyt kaikki ratavuorot ja tapahtumat Nimenhuutoon, jossa niihin myös ilmoittaudutaan (poislukien kisat kuten esim. VaRes Cup). Mikäli olet uusi Nimenhuudon käyttäjä, niin käy tutustumassa Vantaan Reserviläisten "joukkueeseen" tästä ja liity joukkueeseen. Uutena käyttäjänä tarvitset ensin joukkueen salasanan, jonka jälkeen voit syöttää omat kirjautumistietosi. Salasanan saat pyydettyä lähettämällä sähköpostia jäsennumerosi kera: antti.kettunen(ät)vantaanreservilaiset.fi tai aleksi.lahdenmaki(ät)vantaanreservilaiset.fi
Pyynnön jälkeen saat joukkueen salasanan sähköpostilla kahden vuorokauden kuluessa, jonka jälkeen pääset liittymään joukkueeseen ja kirjautumaan sivuille.

Huomioithan sen, että kun olet syöttämässä kirjautumistietojasi, niin nimimerkki (Pelaajan nimi) täytyy olla henkilön tunnistettavassa muodossa eli mallia ”Etunimi Sukunimi”. Tunnistamattomia nimimerkkejä ei hyväksytä.

HUOM! Mahdollinen oman ampumavuoron peruminen täytyy suorittaa viimeistään 24 tuntia ennen vuoron alkamista. Mikäli huomaat että et pääse ilmoittamallesi ampumavuorolle, niin merkitsethän nimenhuudossa itsesi ”OUT”. Näin varmistetaan se, että seuraava vuorolle haluava tulija pääsee ilmoittautumaan tilalle.